Glas Javnosti

NAJDUŽI INTIMNI ODNOS U SERIJI: Glumci polomili sve što su stigli

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Gola scena zapalila internet!

Poznata glumica Nikola Koflen je svojom hrabrom ulogom u seriji "Bridgerton" izazvala veliku pažnju javnosti. U drugoj polovini treće sezone popularne Netfliksove serije, u petoj epizodi, publika je imala priliku da vidi skoro šest minuta dugu i eksplicitnu scenu se*sa između Nikole i njenog kolege Luke Njutna.

U ovoj vreloj sceni, Nikola je odlučila da pokaže svoje telo u potpunosti, dok se Lukova gola zadnjica takođe našla u kadru. Ova hrabra odluka glumice izazvala je oduševljenje fanova, posebno zbog činjenice da se Nikola suočavala sa kritikama na račun svog izgleda i kilograma. U jednom intervjuu, Nikola je istakla da je ova scena bila njena ideja i izbor, te da ju je osnažila i zbog nje se oseća ponosno.


Foto: Jutjub

Reakcije i komentari

Nikolina hrabrost i samopouzdanje su naišli na pozitivne reakcije publike, koja je podržala glumicu u odluci da pokaže svoje telo na ovaj način. Ova scena je pokrenula i brojne diskusije o samopouzdanju, prihvatanju tela i hrabrosti da se pokaže ranjivost pred kamerama.


Nikola i Luk su u brojnim intervjuima otkrili da su se u potpunosti posvetili svojim ulogama, te da su čak i polomili nameštaj tokom snimanja vrele scene se*sa. Njihova predanost i posvećenost ulozi su rezultirali uverljivom i emotivnom prikazom ljubavne strasti između njihovih likova.

Ova scena je definitivno ostavila snažan utisak na publiku i dodatno doprinela popularnosti serije "Bridgerton", postavljajući teme samopouzdanja i hrabrosti u središte pažnje.


Glas javnosti/R01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR