Glas Javnosti

NA ŠTA LIČI! KARAKONDŽULA, BRE! Hari Stajls našminkan i u crvenim cipelicama (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Muzičar Hari Stajls (27) je za Noć veštica imao kostim koji je ostavio možda najjači utisak od svih kostima koje su oblačile svetske face povodom ovog praznika.

Hari je nosio plavo-belu kariranu haljinu sa crvenim tačkama, uparenu sa odgovarajućom trakom za kosu, crvenim hulahopkama, plavim čarapama i svetlucavim rubin papučama sa potpisom lika. Čak je na scenu doneo korpu sa malim plišanim crnim psom da bi prikazao Tota.

"Izgledam slatko!" rekao je Hari, preskočivši scenu.


Takođe je rekao publici, prema Variety-ju, "Odrastajući u Engleskoj, volimo Noć veštica. Ali definitivno nismo ulazili u to kao vi."

Njegov bend je takođe nosio kostime Čarobnjaka iz Oza: gitarista Mič Rouland obučen kao Kukavički lav, basista Elin Sandberg bila je Glinda dobra veštica, klavijaturista Nidži Adeleje bila je Limeni čovek, a bubnjarka Sara Džons je bila Zla veštica Zapada.

Naravno, našminkan je, a mišljenja ljudi su podeljena: dok jedne ovo uznemirava, drugima je simpatično.

"Nisam očekivala ovakvu prosidbu Hari, ali ipak pristajem", "Doroti, ovo valjda treba da bude bajka za celu porodicu", "Doroti, baš dobro izgledaš večeras", komentarišu oni kojima se ovo izdanje Harija Stajlsa dopada.

"Šta koji đavo", "Opravdavam ovo činjenicom da za Noć veštica svako može da izgleda kako god hoće", "Umreću od blama jer se čovek previše trudi da se izdvoji", kažu oni koje ovakav izgled muzičara baš i nije oduševio.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR