Glas Javnosti

Muzičar proslavlja pobedu opozicije u Crnoj Gori: Vlado Georgijev zapevao 'Dobro jutro Crna Goro' (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Vlado Georgiev je na svom Instagram profilu postavio video kojim je proslavio pobedu opozicije u Crnoj Gori. Pevač ga je sa svojim pratiocima podelio u ovom trenutku, osetivši da je prigodan za trenutnu situaciju.

-Nedavno sam imao čast da mi lično “original” Milivoje Đurišić pjeva na uvce “Dobro jutro Crna Goro”. E, pa, dobro jutro CRNA GORO-, napisao je Vlado ispod ovog klipa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Nedavno sam imao čast da mi lično "original" Milivoje Đurišić pjeva na uvce "Dobro jutro Crna Goro". E, pa, dobro jutro CRNA GORO ?

A post shared by Vlado Georgiev Barba (@vladogeorgiev) on

Podsetimo, muzičar Vlado Georgiev, trenutno se vodi kao “pretnja po nacionalnu i unutrašnju bezbednost Crne Gore” zbog čega je pre nekoliko dana vraćen sa granice i zabranjen mu je ulazak u domovinu.

Zabrana dolazi samo nekoliko dana nakon što je poznati kantautor iz Herceg Novog pozvao građane da na izborima 30. avgusta glasaju za opoziciju Crne Gore, objavivši na svom Instagram profilu da građani treba da “dignu glas, budu hrabri i misle na budućnost”.

On je za Nova.rs rekao da smatra da je ovo delo DPS-a, vladajuće stranke Mila Đukanovića.

-Ovo je delo DPS-a očigledno. Oni su privatizovali policiju i ovo je njihov očajnički potez i opresija , oni ne biraju sredstvo ni trenutak, za njih je svako ko ne misli kao oni pretnja i očigledno ih ugrožava.  Ja sam več prosledio rešenje koje sam dobio mojim advokatima, koji će naravno da dobro razmotre sa kojim pravom se ovde poziva uprava policije i zbog čega ja imam tretman kriminalca kada to nisam-, rekao je Georgiev za Nova.rs i dodao:

-Pravo da vam kažem, najviše mi je žao što nisam uspeo da uđem u bolnici i vidim svoju majku zbog čega sam i krenuo u Crnu Goru, ali se nadam da ću uskoro moći da ulazim kao normalan građanin, možda već sledeće nedelje. Smatram da je ovo direktna poruka DPS-a, da Srbi koji javno ističu svoj identitet nisu dobrodošli u Crnu Goru.-

(Glas javnosti/Nova)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR