Glas Javnosti

MUKE POZNATOG REPERA ZBOG KORONE: Edo Majka mikrofon zamenio KUVANJEM!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pandemija korone pokvarila je poslove skoro svim muzičarima iz regiona pa tako ni bosanski reper Edin Osmić poznatiji kao Edo Maajka nije izuzetak.

Edo Majka je ispričao da je prethodnih meseci zarađivao kao kuvar, ali da se lokal u kome je radio zatvorio.


- Radio sam jedno vreme kao kuvar, ali i to se zatvorilo. Držao sam radionice za kreativno pisanje i muziku, imam malo korisnih veština za ova kovidna vremena. Sada planiram pokrenuti podkast, nadam se do kraja ove godine, koji će se baviti muzikom, psihologijom, ljudima, svim i svačim, i nadam se da će se nešto dobro izroditi kada je u pitanju taj podkast. Iskreno, nisam fokusiran na sebe, nego na ljude oko sebe, koji su u mnogo goroj situaciji nego ja i lakše mi je tako - rekao je reper.

Kako je naveo, počeo je da se bavi i humanitarnim radom, a pored toga slobodno vreme provodi sa suprugom Lilom i ćerkom Jasmin.

- U mojoj muzičkoj karijeri apsolutno se ništa ne događa, stagnira kao i, manje-više, sve u muzici. Nema koncerata, nema studija, ima samo laganog zapisivanja ideja koje će pričekati neke bolje dane i savladavanja nekih analognih mašina koje sam nabavio pre nekoliko meseci - dodao je Edo.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR