Glas Javnosti

Monika Beluči je zapravo htela da se u životu bavi drugim zanimanjem, a ne glumom!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Jedna od najlepših glumica na svetu, Monika Beluči, zapravo je oduvek želela da se bavi pravom i modelingom.


Njen otac bio je vlasnik kompanije za transport, a majka slikarka, koja je većinu vremena provodila kod kuće.

 Monika je već sa trinaest godina počela da se bavi modelingom kako bi plaćala svoje školovanje. Do 1989. godine postala je jedno od prepoznatljivih lica pariške modne scene, te je počela da se pojavljivuje na naslovnicama magazina, kao što su El i da sarađuje sa brendovima kao što su Dolče i Gabana.

Studirala je pravo na Univerzitetu u Peruđi, ali je na kraju odustala od fakulteta kako bi se posvetila modelingu. Udala se za fotografa Klaudija Basa 1990. godine, ali su se razveli nakon četiri godine. Nakon što je radila na nekoliko italijanskih televizija, kao i glumila u filmovima, Beluči se predstavila američkoj publici filmom “Drakula” 1992. godine.

 U filmu “Apartman”, upoznaje Vinsenta Kasela, sa kojim je tada glumila, a nakon nekoliko godina su se venčali.

Dok su bili u braku, Vinsent i Monika živeli su u odvojenim stanovima kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome, razveli su se 2013. godine. Razvodom od Vinsenta, nakon trinaest godina braka, shvatila je da ne zna šta da radi sama, ali isto tako naglasila je kako ljubav ne poznaje razvod, te kako će se oni možda nekad i sresti i pomiriti, te su mnogi zaključili da ga ona nikada nije prebolela.

(Izvor: Svet poznatih)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR