Glas Javnosti

MIŠO KOVAČ LUDO VOLEO TINEJDŽERKU SA KOJOM JE DOBIO DETE: Bajka je imala TRAGIČAN KRAJ! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Mišo Kovač bio je jedan od najvećih pevačkih zvezda bivše Jugoslavije. Iza njega su ostali brojni hitovi ali i tužna ljubavna priča. Žena koju je Mišo najviše u životu voleo bila je Anita Baturina, tinejdžerka od 18 godina koliko je imala kada se upoznala i zaljubila u tada 30-godišnjeg oženjenog pevača!

Njihova ljubavna afera naišla je na brojne osude. Ta ljubav je bila osuđena na prokletstvo, iako je na početku ličila na bajku.

Izabranica ovog poznatog pevača Anita Baturina je imala tad tek 18 godina i bila je proglašena za najlepšu tinejdžerku Jugoslavije.

Kada su je na takmičenju pitali da li ima dečka, ona je to potvrdila, ali su iza toga stajali veliki problemi. Kako se kasnije saznalo, tada je već bila u vezi sa pevačem Mišom Kovačem (Mate Kovač), koji je imao tad 30 godina i bio je oženjen.

Brzo su se zaljubili i hteli su da sklope brak.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hrvatski hitovi ?? (@hrvatskishitovi)

Ipak, postojao je jedan veliki problem. Mišo Kovač je bio oženjen Zagrepčankom Ljubicom.

Jedno veče nakon nastupa Miša je priznao sve svojoj zakonitoj supruzi.

To veče kada je bio finalni nastup na festivalu, Mišo se, navodno, razboleo. Zbog visoke temperature nije hteo da izlazi iz sobe i zaključao je vrata.

Jedan od njegovih najboljih prijatelja posle toga je rekao: “Kovačevi imaju nekih problema... Mišo nije bolestan, samo se pravi da mu je loše...”.

Tada je, po rečima ljudi koji ga najbolje znaju, Mišo priznao celu ljubavnu aferu sa Anitom Ljubici. Odmah posle festivala je otišao na dvomesečnu turneju po Srbiji i Bosni i Hercegovini. U nekim mestima mu se pridružila i Anita.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Split memories ? (@split_spomenar)

U to vreme njegova ljubav sa Anitom je rasla. Bili su nerazdvojni, a Anita se odlučila da preostale razrede završi privatno da bi imala više vremena za njega.

Ipak, ta veza nije bila prihvatljiva za njenu porodicu. Njena majka je bila protiv njihovog viđanja. Mišini prijatelji su s vremenom primetili drugačije ponašanje kod njega. Izrazio je želju da postane biznismen i da otvori restoran negde na Jadranu, što je kasnije i realizovao. Oni, koji su ga najbolje poznavali su potvrdili da je to bio Anitin uticaj na njega.

Za to vreme je Miša još uvek bio u braku sa Ljubicom. Nakon dve godine su se Anita i Miša venčali i rodio im se sin Edi, a nakon toga i ćerkica Ivana. Živeli su u Zagrebu u luksuznom stanu na Gornjem gradu, proputovali skoro ceo svet. Medije su hranili sa pričama o "srećnoj porodici", iako često nije bilo tako.

- Mi smo imali dosta “porođajnih muka” kad smo se sreli. Ona je bila gimnazijalka, ja oženjen čovek. Stvarno sam želeo da budemo zajedno - priznao je Mišo.

Međutim, smrt sina je uništila porodičnu idilu. Edi je nastradao u ratu iz 90-ih i "savršena porodica" je tad raspala.

youtube

Mišo je tad upao u depresiju i pio je tablete za smirenje.

- I ja sam mesec dana bila na tabletama, nakon čega sam se osvestila i rekla sebi da tako više ne sme da ide - prepričala je Anita o svom najtežem periodu života.

Javnost je u to vreme šokirala i vest da je Mišo Kovač napustio porodicu i sreću pronašao u zagrljaju druge žene astrološkinje Silvije Conte-Calvi Marković. Upoznao ju je slučajno i u njoj je video kao osobu koja će mu konačno doneti mir.

- Mišo je samo otišao iz našeg stana. Nakon nekoliko dana, koliko mi je trebalo da ga dobijem telefonom, Mišo i ja smo se našli u motelu Plitvice na zagrebačkoj obilaznici. Dok smo sedeli za stolom i dok sam ga gledala, mogla sam samo reći da ne verujem da mu se to dogodilo. Mišo je samo kratko rekao: “Eto, dogodilo se.” Meni se to nikad ne bi dogodilo, pomislila sam i otišla iz motela. To je bio kraj naše ljubavi - priznala je Anita.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR