Glas Javnosti

MIRKA VASILJEVIĆ PRVI PUT O TRUDNOĆI: 'U oktobru ćemo svi slaviti!'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Mirka Vasiljević poslednjih meseci je na meti paparaca, zbog priči da je trudna. Mirka se sada prvi put oglasila povodom ove teme.

Izabranica Vujadina Savića je gostujući u jednoj emisiji potrvdila da je u šestom mesecu trudnoće, gde priznala i kako se oseća povodom prinove. 

"Nisam neko ko je plašljiv i neko ko ima strah. Ako imate ljude uz sebe koje volite, sve je moguće rešiti sa osmehom na licu. Dosta stvari mi je poznato, neke stvari sam zaboravila," priča glumica. 

Kako je ona istakla, mala deca su mala briga, a velika deca velika briga, te se zato ne brine da li će se dobro snaći sa malom bebom. 

 

"Kada dođete u neke druge godine zaboravite. Mi smo želeli veliku porodicu, nikad dosta. I imamo veliku porodicu" rekla je ona.

Iako javnost nagađa kog je pola Mirkina i Vujadinova beba, glumica je rešila da stavi tačku na te spekulacije, te je kroz osmeh rekla:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin)

 

 

"Nismo od tih što pričamo, u oktobru ćemo svi slaviti i videti kog je pola beba."

Podsetimo, Mirka je tokom protekle godine u nekim svojim gostovanjima isticala kako bi ponovo želela da se ostvari u ulozi majke, jer sada kada su njene drugarice trudne ili imaju bebe, želi i onda se podseti tog osećaja. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR