Glas Javnosti

Mima Karadžić: 'Ne nosim rukavice ni masku, družim se s ljudima tako ću i nastaviti'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Mima Karadžić (65) kaže da se nije plašio i da ni sada nema strah od korona virusa, te da živi onako kako želi i da ne nosi ni masku, ni rukavice.

"Sve mode prolaze, samo vino ostaje" - tako bi on opisao period izolacije.

- Možda sam ograničene pameti, ali ništa nisam shvatio u izolaciji, jer nisam ni bio u njoj. Živeo sam potpuno normalno, kako činim i sada. Prao sam ruke celog života i ne trebaju mi posebne mere da me nateraju na higijenu - priča Mima.

-  Ne nosim masku i rukavice, pa ako me zakači virus, zakačio me je. Izlazim svako veče, družim se s ljudima, tako ću nastaviti i ubuduće. Nemam nikakve nove prioritete, jedva sam čekao da počnemo da radimo - kaže glumac.

 Poslednjih godina glumac je spojio uživanje i strast, pa redovno posećuje vinske podrume širom regiona i Evrope.

- Redovno obilazim vinarije, kako kod nas, tako i po Italiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj. Više me zanima vino, nego bilo šta drugo. Volim da ga pijem i uživam u svemu onome što ide uz to, društvu, ambijentu. Vino ima svoju kulturu, nije to samo piti - objašnjava Karadžić.

- Kad me pitaju zbog čega baš vino, ja to objasnim na sledeći način. Kad neko popije za šankom rakiju s nogu, to vam je kao seks s nogu. Kod vina moraš da otvoriš flašu, sipaš, uz njega moraš da pričaš sa nekim, sa partnerom. Vino mu dođe kao vođenje ljubavi, a ja sam uvek za vođenje ljubavi -

(Izvor:Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR