Glas Javnosti

MILOŠ BIKOVIĆ LUDO HRABAR? Skočio u more sa glisera koji juri (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularni glumac Miloš Biković koji od medijske hajke pobegao na hrvatsko primorje, odakle redovno objavljuje fotografije i snimke, oglaso se danas ludošću koje se prihvatio zbog zbog opklade.

Biković je sa letovanja objavio snimak od nekoliko sekundi na kome se vidi kako iz zaleta skače u more s glisera koji se kreće 30 milja na sat.

„30 milja na sat… ali opklada je opklada“, napisao je u kratkom opisu ispod snimka.

Šta je predmet opklade glumac nije otkrio, ali je očito u pitanju nešto ozbiljno, s obzirom na to da je izveo poprilično rizičnu stvar na koju se mnog ne bi usudili.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Biković je inače već neko vreme u Hrvatskoj, gde mu društvo prave i koleginica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš, Miloš Teodosić.

Nakon što su ga nedavno javno prozvale dve bivše devojke, glumac je jučerašnjom fotografijom zaintrigirao javnost mogućnošću da je našao novu devojku.

Naime, on je pozirao u uskoj ulici primorskog grada zastao da napravi selfi, a iza njega se nazire devojka okrenuta leđima, koja mu je prilično blizu, a vidi se i njena zelena trendi tašna, a mišljenje mnogih je – da je hteo da je nema u kadru, sigurno bi se potrudio da je izbegne.

Podsetimo, nakon što su ga dve bivše devojke – Arina Vološina i Barbara Tatalović javno optužile da se prema njima ponašao grubo dok su bili u vezi, Biković je izjavio:

„Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši“, napisao je u saopštenju na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR