Glas Javnosti

REKORDER PO BROJU PREGLEDA NA MREŽI! MILOŠ BIKOVIĆ, drugi na rejting-listi NAJPOPULARNIJIH glumaca u Rusiji

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Na rejting-listi ruskog Biltena filmskih distributera, srpski glumac Miloš Biković nalazi se na drugom mestu po popularnosti u Rusiji. Bilten je ruska verzija baze IMBD.

Prvo mesto, na listi glumaca do 35 godina, zauzima Aleksander Petrov, a treće je pripalo Kirilu Nagijevu, piše N1.

Analitičari koji su sastavljali listu za kriterijume su uzeli broj projekata i glavnih uloga, nagrade na filmskim festivalima, zarade ostvarenja u kojima su bili angažovani, učešće u filmskim reklamnim kampanjama, nivo medijske pokrivenosti, zastupljenost u TV programima. Kao rezultat toga, usled najupečatljivijih utisaka, Aleksander Petrov (32) je proglašen za najpopularnijeg ruskog glumca, prenosi portal ria.ru. Rekorder po broju pregleda na mreži bio je Miloš Biković (33) kome je i pripala druga pozicija na rang listi.

„Glumac je bio u vrhu zahvaljujući uspehu komedija Kmet i Hotel Beograd, kao i njihovoj daljoj potražnji za onlajn uslugama. Nepopustljiva popularnost serijala Hotel Eleon i Grand, Kuhinja, omogućila su mu da se uzdigne tako visoko“, naglasili su iz pres službe Biltena.

Treće mesto pripalo je Kirilu Nagijevu (31), zahvaljujući ulogama u Maratonu želja i projektima koji se se prikazivali na striming servisima. Zapaženo je njegovo učešće u ostvarenjima Nagijev u karantinu, Kuga, Drugi talas, i 257 razloga za život, napominje se u saopštenju.

U prvih deset glumaca su još: Pavel Prilučni (33), Jurij Borisov (28), Viktor Hornjak (31), Ivan Jankovski (30), Semjon Treskunov (21), Boris Dergačev (30) i Aleksej Demidov (33).

(Glas javnosti/N1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR