Glas Javnosti
posta

MILICA TODOROVIĆ OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU: Da li je posle raskida sa glumcem ovo upućeno baš njemu !?

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Milica Todorović, pevačica i Zvezda Granda nedavno je potvrdila da je okončala svoju vezu sa glumcem Petrom Strugarom, ali i da su ostali u veoma dobrim odnosima. Njih dvoje nisu krili svoj emotivni status od javnosti nakon što su uplovili u romansu i otvoreno su govorili o svojoj vezi.

Kako se već pisalo, oni su se rastali mirnim putem, bez ikakvih svađa. Jednostavno su odlučili da je najbolje za njih da ne budu zajedno.

A Milica je na svom Instagram profilu objavila veoma snažnu poruku, a možda ju je posvetila upravo svom bivšem dečku.

Foto: Instagram/ Printscreen

-Najbolji odnos nije odnos sa idealnom osobom, već odnos u kojem svaka osoba uči da živi sa nedostacima druge i zna kako se diviti njegovim dobrim osobinama. Ko ne ceni ono što ima, jednog dana će se žaliti da ga je izubio, a onaj ko jednom pati, dobiće ono što zaslužuje. Ako želite da budete srećni: učinite nekoga srećnim, ako želite da primite: dajte se malo, okružite se dobrim ljudima i postanite jedan od njih. Zapamtite: ponekad, kada to najmanje očekujete, pojaviće se oni koji će vam pružiti dobro iskustvo! Nikada ne pokvarite svoj poklon iz prošlosti. Jaka osoba zna kako održati svoj život u redu. Čak se i sa suzama u očima prilagođava osmehom i kaže: dobro sam - napisala je Milica.

(Izvor: Espreso.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR