Glas Javnosti

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ OPLEO PO BREGOVIĆU: To radi da bi pleh MUZIČARE PLATIO PO 100 EVRA i sebi UZEO OSTATAK!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Milić Vukašinović, nekadašnji član Bijelog dugmeta i samoprozvani Doktor za Rok end Rol, napisao je u svom tvitu da zamera Bregoviću što na binu Bir festa izvodi svoj pleh orkestar a ne pravo Bijelo dugme.

- Vidim najavu da 18. avgusta Beer Fest otvara grupa Bijelo dugme. Bregović svoj Orkestar za svadbe i sahrane najavljuje kao grupu Bijelo dugme. Kakva bruka i sramota. To radi da bi muzičare platio po 100 evra i sebi uzeo ostatak. Gramzivost je bolesna - napisao je Milić i dodao.

- Na zatvaranju Guče se bar nije najavio kao grupa Bijelo dugme, već Bregović i Orkestar za svadbe i sahrane, ali će njegov goč svirač da peva dugmetove hitove jer ne može Kalašnjikov da izvodi 50 puta. - napisao je Milić.

Jedan od korisnika je primetio kako Bregović ipak redovno diže publiku na takvim nastupima, a Milić je odgovorio:

- Niko to ne spori niti njegovo umijeće osporava, drugo nešto je tema ove rasprave, njegovi moralni kvaliteti, znaš Vidoje - napisao je Milić.

Drugom je pak odgovorio:

- Njemu je samo cifra u glavi koju će da uzme a da može, smanjio bi i broj duvača u svom pleh orkestru da mu još više ostane para, znaš Aleksandre - napisao je on.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR