Glas Javnosti

MILAN KALINIĆ OTVORIO DUŠU : Otkrio tajnu uspešnog braka koji traje sa Sandrom

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Bračni par Kalinić progovorio je i o tome kada su se prvi put upoznali, ali i šta je još važno za sreću

Milan Kalinić u braku je sa suprugom Sandrom 16 godina, dobili su ćerku Teu i sina Vuka, a o skladnoj zajednici punoj ljubavi glumac i voditelj ispričao je kako je počela njihova romansa, ali i njegova životna saputnica.

- Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže jer to nije moguće prenosi 24sedam


-  Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavn i šarmantan - rekla je najpre Sandra za Story, ali Milan ima potpuno drugačiji stav.


- Njeni su gledali blagonaklono na mene, a i ona se dobro slagala sa mojima. Ljudi na te stvari ne obraćaju pažnju, a veoma su bitne. Oboje smo avanturisti, volimo iste stvari . Naučili smo šta kome smeta, kada i ko treba nešto da prećuti. Imamo isti pogled na odgajanje dece, što je veoma važno jer su klinci manipulatori - tvrdi glumac.

Bračni par je nedavno proslavio godišnjicu braka, a Kalinić je tada objavio njihovu zajedničku fotografiju. Tada je ispod objave napisao i šta je tajna njihovog uspešnog braka. 

- Pitaju me šta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je tajna - zaključio je on.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR