Glas Javnosti
posta

MILA JOVOVIĆ VOLI UNIFORME: Nisam mogla a propustim da budem VOJNIK kao što su bili moji rođaci iz bivše Jugoslavije (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularna holivudska glumica koja vuče korene iz Jugoslavije ponosna je što će snimati film u kojem ima ulogu vojnika jer želi da oseti kako je biti vojnik kao što je to bio slučaj sa njenom rodbinom, kako ona kaže.

Mila Jovović nije bila oduševljena kada ju je njen suprugu, scenarista i reditelj Pol V.S. Anderson, pitao da igra titularnu ulogu u novom filmu "Lovac na čudovišta" (Monster Hunter), ekranizaciji istoimene igrice.

- Rekla sam mu: "Da li se šališ? Upravo smo završili sa snimanjem "Prisustva zla". Ubijali smo zombije, a ti sada hoćeš da zajedno ubijamo čudovišta? Pusti me da se odmorim!" - prepričala je Mila za Variety.

Ipak, Anderson ju je zamolio da mu veruje i obećao da će joj se lik dopasti.

- Pročitala sam scenario i šta da kažem? Moj muž me dobro poznaje. Nisam mogla da propustim šansu da budem vojnik - kazala je ona.

Jovović igra poručnicu Aremis koja je sa svojom grupom vojnika poslata u novi svet. Artemis se udružuje sa lovcem na čudovišta (Toni Ja), u borbi sa džinovskim monstrumima. Istovremeno, pokušava da se vrati u svoj svet.

 

- Uvek sam gajila posebno poštovanje prema vojsci i govrila da nisam glumica, verovatno bih bila vojnik. Brojni članovi moje porodice, i iz Rusije, i iz bivše Jugoslavije, bili su vojnici - kazala je ona.

Anderson dodaje da je snimanje "Lovca na čudovišta" bilo vrlo izazovno, tim pre što su snimali u pustinji u Africi.

- Mila je na kraju snimanja imala opekotine očnih jabučica. Nisam znao ni a postoji tako nešto. No, izgleda da naše oči mogu da izgore, jer na njih ne možete da stavite kremu, a ona je radila svaki dan vrlo vredno - kazao je on.

Kako bi se uživela u ulogu, Jovović je trenirala sa pravim američkim vojnicima. Film je 18. decembra objavljen u SAD-u.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR