Glas Javnosti

MIKI MANOJLOVIĆ O SINU: Kao i svim dečacima u tom uzrastu, čupam mu reči iz usta! ISKUSTVO JE NEPROCENJIVO i zato je veoma važno da se što pre odvoje od roditelja!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Iako retko govori o privatnom životu i svojoj porodici, glumac Miki Manojlović je u intervju koji je nedavno dao za medije otkrio otkrio da njegov sin ne želi da se bavi glumom

Naime, Miki je ispričao da njegov naslednik i dalje "traži svoj put", ali da je u svetu umetnosti.

- Moj Ivan je tek maturirao i zabranjuje mi da pustim to što radi. Ostavlja trajni trag, kao da piše dnevnik svog unutrašnjeg sveta. Objavio je tri pesme za koje je napisao i muziku. Traži svoj put. Njegovo pesništvo u ovom vremenu je impresivno, kaže Miki i nastavlja:

- Samo dvaput me je gledao u pozorištu. Bio je na premijeri „Kralja Lira“. Tad je prvi put bio u zagrebačkom HNK, mada je i ranije dolazio u Zagreb. Moja tašta je Zagrepčanka, njegov bratić i rođaka su tu. Gledao je i rekao mi „Ćale, nisam znao da možeš biti takav.“ Mislio je na strogoću koju nemam prema njemu, kao "moj tata može biti i zajeban".

Glumac otkriva da ga Ivan baš i ne sluša, a da je u kući glavni policajac majka Tamara Vučković:

- Kao i svim dečacima u tom uzrastu, čupam mu reči iz usta. S Tamarom je mnogo življi i uvek završava tako da mama nekako gnjavi. Pa tata ispada kul, a mama gnjavatorka. Ali to su mame. I moja je bila takva. Mogu da dam savet, ali ništa ne vredi ako sam ne prođeš kroz to neko svoje iskustvo. Mladost ne sluša što govorite. Da makar čuju šta bi moglo biti. Iskustvo je neprocenjivo i zato je veoma važno da se što pre odvoje od roditelja - ispričao je glumac za 24sata.hr.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR