Glas Javnosti

MEGAN MARKL NAJBRUTALNIJA DO SADA : Otkrila ono čega su se svi pribojavali

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nedavno objavljeni trejler na Netfliksu prikazuje par koji govori zašto su se povukli sa kraljevskih dužnosti

- Bili su srećni što lažu kako bi zaštitili mog brata, nikada nisu bili voljni da kažu istinu da bi nas zaštitili - govori princ Hari u najnovijem trejleru za seriju „Hari i Megan“ na Netfliksu.

Uoči nastavka serije, trejler prikazuje par koji govori zašto su se povukli sa kraljevskih dužnosti.

- Nisam bila bačena vukovima, nego su mnome hranili vukove - kaže Megan.
Princ Hari je okrivio „institucionalni gaslajting" (vrsta psihološkog zlostavljanja koja se još naziva i plinska svetlost).

Iz Bakingemske palate do sada nije stigao komentar na seriju, kao ni odgovor na  najnovije klipove.

- Rekao sam: „Moramo da odemo odavde“, kaže princ Hari u trejleru za poslednje tri epizode. Međutim, ne otkriva se ko je optužen da laže ili podriva vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, niti ko je manipulisao - kako je to videla javnost.


Ali, ton sugeriše na neke mnogo teže tvrdnje, pošto su prve tri epizode dokumentarnog serijala bile manje senzacionalne ili bez konkretnih otkrića nego što se očekivalo. Potencijalno najkontroverzniji trenutak je referenca na princa Vilijama - gde trejler prikazuje dva brata iz kraljevske porodice zajedno.

Komentar princa Harija glasi: „Bili su srećni što su lagali da zaštite mog brata“, ali ne govori ko su „oni" ili kontekst u kojem je Vilijam bio zaštićen.

- Pitam se šta bi bilo sa nama da nismo izašli - izgovara Hari, koji sada živi sa svojom porodicom u Kaliforniji piše 24sedam

Megan govori o bezbedonosnim brigama, a snimak prikazuje princa kako kaže da su na „slobodnom letu", sugerišući da je to bio njihov beg od pritiska koji su osećali u Velikoj Britaniji.

U trejleru se pojavljuje i Kristofer Buzi, osnivač tehnološke kompanije koja se bavi zloupotrebom i dezinformacijama na društvenim mrežama.

- Aktivno su regrutovali ljude da šire dezinformacije - ističe Buzi.

Postoje snimci na kojima par uživa u novom životu na suncu, ali princ Hari dodaje:

- Da biste prešli na sledeće poglavlje, morate da završite prethodno

Posle tolikog uzbuđenja, prve tri epizode su izazvale različite kritike sa obe strane Atlantika, uz pitanja - koliko uopšte ima novih informacija.

Podaci o gledanosti u Velikoj Britaniji na dan objavljivanja pokazuju da je 2,4 miliona ljudi pogledalo prvu epizodu, druga je imala 1,5 miliona gledalaca prvog dana, a treća je privukla 800.000. Tako je ova serija imala veću gledanost od „Krune".

Poslednje tri epizode dokumentarca biće emitovane 15. decembra.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR