Glas Javnosti

MEGAN I HARI BI MOGLI DA OSTANU BEZ KRALJEVSKIH TITULA?! Politički vrh: Oni napadaju Britaniju!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti/ Kurir

Član Parlamenta Ujedinjenog kraljevstva, torijevac Bob Sili (56) predložio je zakon prema kome bi vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izgubili svoje kraljevske titule.

Prema njemu, par "monetizuje" svoje titule "agresivnim i neverovatnim napadima na Britaniju, a njihova dokumentarna serija "Hari i Megan" napada kraljičino nasleđe Komonvelta i naziva njenu državu rasističkom".

Sili je za DailyMail rekao da će podneti predlog zakona (Private Members Bill) prema kome bi Krunsko veće imalo ovlašćenja da im ukine titule. Inače u pitanju je Zakon o oduzimanju titula iz 1917. koji je korišćen protiv ratnih neprijatelja (1917 Titles Deprivation Act).

Netfliks je za dokumentarnu seriju odvojio čak 100 miliona dolara. Epizode traju po sat vremena, a fokusiraju se na početak veze princa Harija (38) i Megan Markl (41), koji su ovih dana u centru pažnje.

Prve tri epizode serije dotakle su se njihovog upoznavanja na internetu, dolaska u Bakingemsku palatu po prvi put, skrivanja od paparaca, rasizma unutar kraljevske porodice, smrti princeze Dajane, Meganinog odrastanja i njene porodice, a pred kamerama se po prvi put pojavila i njena majka dok su gledaoci mogli da vide dosta privatnih fotografija para, kao i njihove dece.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR