Glas Javnosti

Megan Foks otkrila kako je biti u vezi sa opakim reperom, jednu stvar niko nije očekivao!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Moja sloboda živi na ovim stranicama i nadam se da moje reči mogu inspirisati druge da se vrate svojoj sreći i identitetu...

U svojoj debitantskoj zbirci poezije "Zgodni momci su toksični“, Megan Foks govori o svom ličnom životu i svojim najprivatnijim i mračnim mislima.


Sebe naziva "beznadežno romantičnom otvorenom ranom“, a u svojim pesmama opisuje svoje borbe sa ljubavlju i požudom.


"Ove pesme su napisane u pokušaju da iskorenim bolest koja se u meni ukorenila zbog mog ćutanja“, rekla je Foks i dodala da je celog života skrivala tajne muškaraca i da je telo boli od podnošenja težine njihovih grehova."Moja sloboda živi na ovim stranicama i nadam se da moje reči mogu inspirisati druge da se vrate svojoj sreći i identitetu, da svojim glasom povrate svetlost koja je bila zaboravljena u tami“, objasnila je zvezda.


Foks ne pominje u knjizi svoje bivše i sadašnje partnere po imenu, ali izgleda da je dosta napisano o Mašin Gan Kelliju i usponima i padovima njihove veze od maja 2020. Odlomci u knjizi pominju "32-godišnjeg narcisa“, "pravu ljubav", "blizanački plamen“ i "samozadovoljnu rok zvezdu“ koja se samo pretvara da ima dobre namere.

Glas javnosti/A03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR