Glas Javnosti
posta

MARTINA ŠINA znamo po mnogobrojnim filmskim hitovima, ali ne znamo NJEGOVO PRAVO IME

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Martin Šin je proslavljeni glumac u Holivudu, ali ono što sigurno niste znali je da je njegovo pravo ime i prezime Ramon Estevez!

Glumca smo rado gledali u filmovima "Apokalipsa danas", "Wall Street" i "The Departed​", a nismo ni sanjali da u njegovim dokmentima stoji potpuno drugačije ime.

Zbog potrebe karijere Ramon je postao Martin Šin, ali dokumenta nikada nije promenio.

-To je jedno od mojih žaljenja. Nikada službeno nisam promenio ime. U mom rodnom listu još uvek je Ramon Estevez - rekao je Šin dodajući kako je njegovo pravo ime piše na pasošu i vozačkoj dozvoli.- Ponekad vas nagovore kada nemate dovoljno hrabrosti da se zauzmete za ono u što verujete, a kasnije to plaćate. Ali, naravno, govorim samo u svoje ime - nastavio je ugledni glumac.

To je bez sumnje napomenuo jer njegova dva sina, koji su poznati glumci - Čarli Šin i Emilio Estevez, nose različita prezimena.

On je srećan što je bar jednog sina uspeo da nagovori da zadrži svoje prezime.

- Jedini uticaj koji sam imao na Emilija bio je da zadrži svoje ime. Kad je počeo da gradi karijeru, njegov agent mu je savetovao da promeni prezime u Šin, ali on to nije želieo da učini. I hvala Bogu da nije - zaključio je Martin.

Maritn je počeo da gradi karijeru 50. godina. Njegov otac je bio španski imigrant, a majka poreklom iz Irske.

Ime Martin uzeo je od CBS-ovog producenta Roberta Dalea Martina, koji mu je na početku karijere bio velika podrška, a Šin od Fultona J. Šina, koji je u to vreme bio pomoćni biskup Njujork.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR