Glas Javnosti

MARKO ŽIVIĆ U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Glumcu se stanje naglo pogoršalo!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Marko Živić pre dva dana ponovo je vraćen na mehaničko disanje. On je prebačen u A blok intenzivne nege gde su smešteni pacijenti u najtežem stanju.

Taman kad smo pomislili da je najteži period u životu glumca Marka Živića u borbi s koronavirusom iza njega jer se na momente njegovo zdravstveno stanje činilo boljim, on je pre dva dana ponovo vraćen na mehaničko disanje. Kako smo ekskluzivno saznali od izvora bliskog poznatom glumcu, Živić ima obostranu upalu pluća, ali i bakterijsku infekciju koja mu trenutno ugrožava život.

- Marko je veoma loše, jako je slab. Ima obostranu upalu pluća, visoku temperaturu, te veliki broj bakterija koje u kombinaciji sa ostalim udruženim bolestima protiv kojih se i ranije borio čine veoma lošu kliničku sliku - ispričao je za Alo! izvor blizak Živiću.

 

Kako je još rekao, on je prebačen u A blok intenzivne nege gde su smešteni pacijenti u najtežem stanju.

- Niko se ne usuđuje da daje prognozu. Marko je u životnoj opasnosti i svi sada možemo samo da se molimo bogu i nadamo se čudu. Doktori čine sve što je u njihovoj moći i prate ga iz minuta u minut, ali kada je ovakvo stanje s puno pridruženih bolesti, nezahvalno je davati prognoze - istakao je izvor za pomenuti portal. .

Podsetimo, Marko Živić se već tri nedelje nalazi u KBC „Dr Dragiša Mišović“, gde vodi najvažniju životnu bitku. Nakon dve nedelje činilo se da situacija ide nabolje zbog čega je skinut s mehaničkog disanja, međutim, ali mu se pre dva dana stanje znatno pogoršalo i vraćen je na respirator.

Marko Živić važi za jednu od najpozitivnijih javnih ličnosti. On je u nekoliko navrata pričao o borbi s kancerom jednjaka i želuca, koju je vodio sa samo 36 godina.

- Optimista sam. To mi je mnogo pomoglo u lečenju. Stalno sam pravio pozitivnu atmosferu na odeljenju. Vikao sam im: „Ajmo svi u šetnju“. Neki su u početku mislili da sam lud, a onda su shvatili da time što dižem sebe pomažem i njima - ispričao je svojevremeno glumac.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR