Glas Javnosti

MARINA TUCAKOVIĆ PRE BRAKA SA FUTOM BILA UDATA ZA ROK MUZIČARA: On je prvi muž najpoznatijeg srpskog tekstopisca!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Najpoznatiji srpski tekstopisac, Marina Tucaković, preminula je u 67. godini nakon duge i teške bolesti. Iza sebe je ostavila pregršt hitova kao i supruga, poznatog kompozitora Futu Radulovića i sina Laću. Ono što je manje poznato jeste da je Marina pre Fute bila u braku sa čovekom koji je takođe sa muzičke scene.

Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe "Bulevar", prenosi Yugopapir. U jednom od svojih intervjua, davne 1983. Marina je govorila o tadašnjem novopečenom suprugu.

- Neca je moj "majstor za poljupce", "tako mi dobro radi sve". On je moj najbolji lek za sve nemirne sne - rekla je Marina tada i otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

- Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: "Kikiriki slan, dragi dobar dan." A on meni: "Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - rekla je Marina u intervjuu za "Yugopapir".

Takođe je priznala i da li su joj muškarci sami po sebi inspirativni:

wikipedia

- Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu - istakla je ona u pomenutom intervjuu.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg dana svog života. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR