Glas Javnosti

Marija Kilibarda dizajnira nakit: Prvu kolekciju je posebno posvetila!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Poznata voditeljka Marija Kilibarda, pored profesije po kojoj je poznata javnosti, odlučila je da se oproba u još jednog grani poslovanja. Kako je oduvek obožavala nakit, došla je na ideju da i sama pokrene brend aksesoara i to pod nazivom „KI“.

Iako najpre izgleda da je brend dobio ime po početnim slovima voditeljkinog prezimena, „KI“ po istočnjačkoj filozofiji takođe označava i cirkularnu životnu energiju.

Kombinacija crne i zlatne boje, različiti oblici i forme, kao i dobro uklopljeni materijali karakteristični su za Kilibardinu prvu kolekciju „Lavirint“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Sreda. 20.05.2020. ?

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

-S nestrpljenjem sam dočekala trenutak u kome ću sa našim devojkama da udružim energiju i odakle ćemo nadalje zajedno da sijamo. Raduje me kada zamislim jednu samosvesnu, nežnu i podjednako jaku ženu koja s ponosom nosi simbol lavirinta. I to kao stalni podsetnik da optimizam i upornost uvek nađu pravi put. Jako sam uzbuđena zbog svega što dolazi – rekla je Marija.

Jednostavni, ali vrlo ženstveni i elegantni komadi Kilibardinog nakita vrlo lako se kombinuju, kako uz dnevne, tako i uz večernje outfite. Voditeljka je celu kolekciju osmišljavala sa velikom pažnjom, a dizajn prilagodila je nežnom i sofisticiranom ukusu žena.

-Drugari mi već „prebacuju“ da nije fer što sam zapostavila muškarce. Apsolutno su u pravu, ali devojke su bile moja inspiracija. Posebno naše borbe da nađemo pravi put i izlaz iz nekad vrlo teških situacija. Verujem da ću jesenjom kolekcijom pokriti oba pola – dodala je Marija.

Ipak, njeni verni fanovi, zabrinuli su se da pokretanje novog biznisa označava kraj Kilibardine voditeljske karijere. Ipak, ona je te glasine demantovala.

-Daleko od toga da menjam karijeru. Posle dvadeset godina rada na televiziji, ne mogu joj okrenuti leđa. Znaš koliko sam puta rekla – kada ti televizija uđe u krv, drma jače od bilo kog virusa.

(Izvor: Gloria)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR