Glas Javnosti

MARGO ROBI STAVLJA TAČKU NA GLUMU? "Mislim da je svima trenutno muka od pogleda na mene"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Margo Robi se zaista neko vreme nije skidala sa internet portala i stranica magazina koji prate poznate ličnosti i to zahvaljujući filmu „Barbi“. Sada je odlučila da stavi tačku.

Zarada od 1,4 milijarde dolara na bioskopskim blagajnama za film „Barbi“ potvrda je da je moguće postići uspeh u koji mnogi nisu verovali. U uspehu je uživala i glumica Margo Robi, koja je zbog izjave u intervjuu za „Deadline“ zabrinula svoje obožavaoce. Naime, ona je rekla da će se na neko vreme povući s ekrana.


"Mislim da je svima trenutno muka od pogleda na mene. Možda treba da nestanem s ekrana na neko vreme. Iskreno, kad bih prerano snimila još jedan film, ljudi bi rekli: Opet ona? Gledali smo je celo leto, ne želimo opet‘", rekla je poznata holivudska zvezda i dodala da ima ambicije da režira sopstveni film.


"Stvarno želim da režiram. Poslednjih sedam godina imam tu želju. Ali uvek sam to doživljavala kao privilegiju, a ne kao pravo", objasnila je. "Polako sam radila na osećaju da zaslužujem to. Imala sam sreću da radim s toliko sjajnih reditelja i učim od njih. Ne žuri mi se jer osećam da nikad neće biti dovoljno vremena da naučim sve stvari koje želim pre nego što se odvažim na taj korak", rekla je glumica.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR