Glas Javnosti

Maraja Keri proslavila svoj 55. rođendan: Pratioci oduševljeni

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pratioci su oduševljeni, ali se plaše kako će se njena avantura s ozempikom završiti

Maraja Keri je u velikom stilu proslavila svoj 55. rođendan izgledajući poput sirene! Hitmejkerka pesme "We Belong Together" izgledala je apsolutno fantastično na luksuznom čamcu, noseći glamuroznu haljinu sa šljokicama bez brusthaltera i šik širokim dekolteom.

Ali to nije sve! Dodatnu blistavost dodala je očaravajućom "smokey" plavom senkom koja je svetlucala pod sunčevom svetlošću, dopunjena blistavom dijamantskom narukvicom.

Njeni raskošni zlatni uvojci bile su skupljeni u elegantan visoki konjski rep dok je pozirala pokazujući svoju isklesanu figuru, za koju mnogi kažu da je zalužan kontroverzni lek "ozempik".

Majka dvoje dece je napisala objavu "Avanture povodom godišnjice počinju“, a hiljade njenih obožalaca ostavilo joj je potukee u odeljku za komentare ne samo da joj požele srećan rođendan, već i da joj daju do znanja koliko izgleda bezvremeno.


"Ona je kao vino, vreme prolazi i ona postaje sve bolja“, napisao je jedan a drugi je dodao: "Srećna godišnjica kraljici. Često imitirana, ali nikada umnožena”.

Što se tiče toga zašto svoj rođendan naziva godišnjicom, ikona je otkrila je Out Magazinu 2014. godine: "Imam godišnjice, a ne rođendane, jer slavim život."
Pevačica je nakon toga podelila par fotografija na kojima primetno blista kao najavu da će izvesti osam koncerata u Las Vegasu između petka, 12. aprila 2024, i subote, 27. aprila 2024, u dvorani "Dolby Live" u Park MGM-u.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR