Glas Javnosti

MAJLI SAJRUS ODLEPILA ZA DAMIJANOM: Sanja 'izvisila' zbog svetske zvezde! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Damijano David, ne prestaje da intrigira sve na planeti a posebno ženski rod. Harizmatični forntmen evrovizijskih pobednika, italijanskog rok benda 'Maneskin' je trenutno svetska zvezda broj jedan koju svi žele!

Pored velike svetske slave, Damijano i 'Maneskin' su doživeli ono o čemu svaki umetnik sanja- da im se jave umetnici čiji rad cene i prate.

-Neki od umetnika kojima se najviše obraćamo pohvalili su nas i rekli da nas vole. Imali smo poruke od benda Franc Ferdinand i Majli. Da, ta Majli Sajrus! Moraćemo da je ubedimo da radi sa nama. Možemo joj poslati stotine tekstova na Instagramu  pohvalila se članica bendaViktorija.

Pevač Damiano je potom izjavio :

— Čitav svet oko nas se promenio očigledno i sada imamo priliku da radimo sa najboljim profesionalcima na svetu. Ali iza scene nismo toliko ozbiljni kada moramo da postavimo zahteve. Tražim flašu vode — sa slamkom! — rekao je pevač.

Kažu da je Damijano veoma zagrejan da sarađuje sa Majli Sajurs a da li će zbog svetske muzičke zvezde zaboraviti našu uraganku Sanju Vučić ostaje da se vidi.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR