Glas Javnosti

MAJLI SAJRUS OBJAVILA NOVI HIT, FANOVI ODUŠEVLJENI: Da li će nadmašiti "Flowers"?

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Majli Sajrus je juče objavila pesmu Doctor (Work It Out) koju je snimila u saradnji sa Farelom Vilijamsom i oduševila svoje fanove.

Do sada je na Jutjubu preslušan više od tri miliona puta. U komentarima ispod snimka brojni su komentari fanova, a mnogi se slažu da bi ova pesma mogla da stekne popularnost poput hita Flowers, za koji je 31-godišnja pevačica nedavno dobila Gremi.


Pesma je nastala 2012.

"Neverovatno da je napravila ovaj hit pre 12 godina i sačuvala ga za pravi trenutak. Bila je ispred svog vremena i pokazala koliko je talentovana. Bravo, samo napred", jedan je od komentara obožavalaca. Naime, pesma Doctor (Work It Out) nastala je 2012. godine, a u intervjuu za Apple Music 1, Majli je objasnila zašto je toliko čekala da je objavi.


"Mi samo verujemo u tajming i sve što se dešava kada je trebalo da se desi... samo je izgledalo tako slučajno, i bilo je toliko poravnanja i toliko trenutaka koji su mi dali do znanja da je sada savršeno vreme. Ponekad stvari u našoj prošlosti čine više smisla u našoj sadašnjosti nego što su ikada imali tada", rekla je Majli.


"Samo smo znali da je rano. Samo smo znali da smo na putu ka nečemu što je dobro za nas, ali smo osećali da možda okruženje nije spremno za to", dodao je Vilijams.


Mnogi su na društvenim mrežama napisali da Majli izgleda odlično i da im deluje veoma srećno. „Sja kao dijamant“, „Konačno je poštovana koliko i zaslužuje“, „Ovom pesmom me vratila u osamdesete“, „Kakva ikona“, „Ovo je njeno vreme“, neke su od ostali komentari.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR