Glas Javnosti

MAJK TAJSON SE JAVNO DROGIRAO: Pred kamerama "SE URADIO" sa još dvojicom NARKOMANA! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Legendarni bokser i nekadašnji šampion sveta u teškoj kategoriji Majk Tajson ponovo je dospeo u centar pažnje, ali ne iz preterano sportskih razloga. Naime, Gvozdeni Majk je po ko zna koji put dokazao da je majstor za skandale.

Još jednom se odlučio da pred kamerama konzumira psihoaktivne supstance, konkretno marihuanu, a učinio je to u svojoj emisiji (“Hotboxin’ with Mike Tyson”) u kojoj je ugostio američke legende “sedamdesetih” godina Čiča Marina i Tomija Čonga.

Povod ovog njihovog druženja bio je 20. april, poznatiji kao 4/20, odnosno dan svih uživaoca kanabinoidnih supstanci, a kao i uvek, Tajsonov potez naišao je na oprečne komentare. Nekima je ponovo bio simpatičan, dok drugi tvrde da je nekadašnji svetski boks šampion u teškoj kategoriji potpuno “odlepio”.

Inače, Čič Marin (sećate ga se i kao pomoćnika Dona Džonsona u seriji “Neš Bridžis“) ima 74 godine, dok Tomi Čong (poznat i po ulozi u seriji “Vesele sedamdesete“) ima čak 82, ali od svog životnog stila, baš poput Tajsona, ne planiraju da odustanu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR