Glas Javnosti

Magazin GQ proglasio Kim Kardašijan za "Muškarca godine": Od sada će i muškarci moći da nose starletin brend "SKIMS"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nova, muška linija donjeg rublja i partnerstvo sa NBA ligom lansiraju ovaj brend na potpuno novu teritoriju

Kim Kardašijan krasi naslovnicu GQ-ovog izdanja "Man of the Year".

GQ je modni časopis za muškarce koji priznanje "Muškarci godine" daje od 1996. godine. Kim je zapravo proglašena "Tajkunom godine" u okviru njihovih naslovnica "Muškarci godine", koje takođe uključuju glumca Džejkoba Elordija i repera Trevisa Skota.


Ali kako je Kim Kardašijan uspela da uđe u kampanju sa svojim muškim kolegama iz industrije zabave?


Kardašijan je pozirala u muškom odelu, ali i u svojim tipičnim izdanjima, pa čak i u miksu ta dva. Fotografisanje je pratio i intervju, koji je zaronuo u lični i profesionalni život rijaliti zvezde. Uz njenu majku Kris Džener i sestre Kortni i Kloi, ona je posebno govorila o tome kako je njen pokojni otac, advokat i preduzetnik Robert Kardašija, zapravo uticao na sve što ona jeste danas.


Sa profesionalne strane, Kim je podelila kako je radna etika njenog oca inspirisala njenu, pa osim što je krenula njegovim preduzetničkim stopama, ona je na dobrom putu da dobije svoju advokatsku licencu. Impresivan životopis ove 43-godišnjakinje uključuje dve bjuti linije, više parfema, energetsko piće, igricu za mobilni i njenu modnu kompaniju "SKIMS" vrednu 4 milijarde dolara, koja se nedavno proširila i na mušku liniju.


To je razlog zašto je Kardašijan dobila titulu "Muškarca godine", jer nova linija i partnerstvo sa NBA ligom  lansiraju ovaj brend donjeg veša na potpuno novu teritoriju.


Kim je takođe rekla da će muškarci imati koristi od poverenja koje im "SKIMS" uliva, jer veruje da i oni imaju slične nesigurnostu kao žene, bez obzira na to da li pričaju o njima ili ne. Njen poslovni partner Džens Grede, koji je jedan od osnivača "SKIMS-a" uporedio je Kim sa Majklom Džordanom u izjavi za GQ.


- Kim je Majkl Džordan iz generacije uticajnih ljudi. Mnogi 19-godišnjaci koji nikada nisu gledali Džordana kako igra i koji sami ne igraju košarku nose Air Jordan patike svaki dan. Možda ne gledate Kardašijanse svake nedelje, ali ste kupac "SKIMS-a" - rekao je on.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR