Glas Javnosti

Madonu tužili fanovi: Čekali više od dva sata da počne koncert, pa pobesneli

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ovo nije prvi put da je obožavatelji vode na sud

Pop zvezda Madona dobila je tužbu od dva velika fana i to zbog toga što je kasnila sa početkom koncerta čak dva sata. 

Kako se navodi, ona je prošlog meseca trebalo da održi tri koncerta u Njujorku i svaki je trebalo da počne u 20.30 časova, ali su počinjali sa dva sata zakašnjenja, odnosno oko 22.30 i završavali se u 1 posle ponoći. 

U tužbi se navodi da fanovi ne bi platili karte, da su znali da će sve toliko kasniti. 
ž Mnogo je onih koji su kupili kartu, a koji su sutradan, posle koncerta, trebali da idu na posao ili da brinu o svojim porodicama - izjavili su iz advokatske kancelarije koja se bavi tužbom. 


Kako je navedeno, pored Madone, tuženi su i promoter koncerta, kao i mesto gde je održan zbog "lažne reklame", "loše prezentacije" i "nefer prakse".

Dvojica fanova koji su podneli tužbu su bili na koncertu 13. decembra, ali u dokumentima piše da su koncerti kasnili više od dva sata i 14. i 16. decembra.

 Optuženi nisu dali nikakvo obaveštenje vlasnicima karata da će koncert početi mnogo kasnije od vremena odštampanog na ulaznici i kako je oglašeno, što je dovelo do toga da su vlasnici karata čekali satima - stoji u tužbi. 

Još se navodi da Madona ima običaj da kasnije počinje svoje koncerte nego što je najavljeno, a navedeni su i primeri.

Ovo nije prvi put

Kako se navodi, nije prvi put da je Madona tužena od strane fana. Jedan od njih je podneo tužbu 2019. godine zato što je pomerila koncert, ali ju je na kraju povukao.  Te iste godine, Madona je podelila snimak sa koncerta i napisala "Postoji nešto što morate razumeti. A to je da kraljica nikad ne kasni". 

Glas javnosti /D02S 

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR