Glas Javnosti

MADONA POŽELELA OD FANOVA POKLON ZA ROĐENDAN: Ono je tražila i razlog oboriće vas s nogu (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pop ikona Madona, kraljica popa koja danas proslavlja 63. rođendan i pre tri dana zatražila je od svojih fanova neobičan poklon.

Madona Luiza Čikone kako je pravo ime pop kraljice prošli rođendan proslavila je raskošno, u "jamajčanskom stilu", pa su gosti pored hrane i pića bili obilno nuđeni i kanabisom, koji pevačica, sudeći po njenim objavama na Instagram profilu, sa ponosom konzumira, ali ovoga ona se odlučla za drugačiji pristup.

Popularna Madona je od svojih pratilaca na Instagramu tražila poklone - i to krevet.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pevačica je, naime, pokušala da aktivira humanu stranu svojih fanova, te im je tražila da se uključe u jedinstvenu akciju "usvajanja kreveta", koju je pokrenula sa ciljem da prikupi finansijska sredstva koja su neophodna za rad pedijatrijskoj bolnici koju je ona donirala Malaviju.

Ličnost čiji je uticaj na muziku i modu i danas snažan, a koja je pre 39 godina, kada je stupila na scenu, pomerila granice realnosti i prihvatljivog, kaže da je svaki rođendan prilika za refleksiju, zahvalnost i samopregled - čime je pokušala da motiviše svoje fanove da obrate pažnju na svoje telo i blagovremeno reaguju ako uoče nešto sumnjivo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

(Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR