Glas Javnosti

LJUBAVNICA ROBERTA KAVALIJA NESTALA BEZ TRAGA I GLASA: Mesecima je niko nije video, poslednjom porukom zabrinula sve!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kažu da prava ljubav ne poznaje godine, a jedan od ekstremnijih primera je upravo 14-godišnja veza između proslavljenog dizajnera Roberta Kavalija i njegove 47 godina mlađe devojke Sandre Nilson.

Oni su u vezu ušli još davne 2008. godine, a uprkos prognozama da neće trajati ni mesec dana, i dan-danas njihova ljubav je jaka kao prvog dana. Ipak, to ih nije spasilo komenatara da joj može biti deda, te da Sandru zanima samo njegov novac.

Modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, nije se obazirao na priče, a tokom svih ovih godina, svoju ljubavnicu obasipao je skupim poklonima i redovno vodio na luksuzna putovanja.
Doduše, tada bi uglavnom usledile prozivke zbog Kavalijevog opuštenog tela, i fit figure mlade Sandre koja je u vezu sa njim ušla sa 20 godina.Inače, proslavljeno ime modnog sveta devojci, koja je bivša manekenka i misica, ispunjava sve želje, a pre izvesnog vremena iznenadio ju je nesvakidašnjim iznenađenjenjem. On joj je poklonio ostrvo u Švedskoj sa luksuznom vilom.
Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

Nekadašnja manekenka bila je uz njega i kada je imao povredu kolena, a prošle godine joj je posvetio i emotivne reči nakon što se vakcinisao protiv korone. "Štitiš me od svakog virusa", napisao je tada.
Međutim, sada se čini da su se stvari promenile.

U par navrata Sandri je gotovo bilo neprijatno jer je Kavali pokušavao sam da ustane, iako to nije mogao, te je tek na samom kraju dopustio da mu pomogne.
Fotografije nastale oko praznika nisu pokazale da išta ne funkcioniše u odnosu, sve do objave od 3. marta koja je zabrinula mnoge.

Sandra je tada okačila fotografiju sa figurom mladog Bude i napisala:
"Zatvaram oči i molim se za bolje sutra. Laku noć".

Od tog trenutka, nije se oglašavala na Instagramu, a mnogi su ovo povezali sa lošim zdravstvenim stanjem dizajnera, pa čak i sa problemima u odnosu. Ispod objave su se mogla pročitati brojna pitanja zabrinutih pratilaca, međutim, devojka slavnog dizajnera nije se oglašavala.

Sa druge strane, o Kavaliju ne postoje nikakve informacije, te je nejasno da li je sa njim sve u redu, ili je prosto došlo do krize u vezi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR