Glas Javnosti

LIDIJA VUKIĆEVIĆ O POKOJNOM KOLEGI OTVORILA DUŠU : Niko nije znao ČUVANU TAJNU

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Legendarni glumac Milan Lane Gutović preminuo je 25. avgusta 2021.na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu, u 76. godini. Skoro dve godine od njegove smrti, uspomena na glumca je i dalje živa.

Brojne kolege i prijatelji rado se sećaju svakog trenutka provedenog sa velikim Lanetom, a među njima je i glumica Lidija Vukićević koja sa osmehom na licu, ali i setom u glasu govori o svakoj njihovoj saradnji i druženju.


Lidija je učila Laneta Gutovića da glumi ženu u filmu "Špijun na štiklama" reditelja Milana Jelića, o čemu je sada i govorila za medije.

Gledaoci se već 35 godina smeju scenama u kojima legendarni Lane Gutović igra muškarca prerušenog u ženu. Lidija kaže da ima samo lepe uspomene sa snimanja ove komedije, a posebno drage su joj zajedničke scene sa Narcisom Zec, koju je igrao Lane.

"On je bio savršen za tu ulogu! Znao je da koketira i uopšte se nije stideo da nosi haljine i ženske cipele i da se šminka! Sećam se da smo mu Mira Furlan i ja pomagale u odabiru odevnih kombinacija i on je prihvatao sve sugestije. Šminku su mu radili ljudi koji su se time profesionalno bavili, a nas dve smo mu pomagale oko garderobe i učile smo ga kako da hoda u štiklama", priča Lidija i dodaje da je sa Lanetom bilo pravo uživanje sarađivati:

"Bilo nam je divno na snimanju! Lane je, kao i uvek, bio fantastičan i činio je sve da nam ulepša svaki dan na setu. Bio je duhovit, šalio se i na tuđ i na svoj račun, sve nas je zasmejavao.

Glas javnosti/E01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR