Glas Javnosti

LEPOTICA SA TUŽNIM KRAJEM: Poslednji snimak MERILIN MONRO krije VELIKU TAJNU! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Merilin Monro bila je legenda još za života, glumica anđeoskog lika Njena smrt je do danas ostala obavijena velom misterije.

Poslednji snimak Merilin Monro načinjen je samo nekoliko dana pre njene tragične i prerane smrti.

Bio je potpuno privatan, a javnosti je postao poznat sasvim slučajno.

Ovo je poslednji poznati snimak Merilin Monro. Nastao je krajem jula 1962. i na njemu se glumica vidi na plaži kako pozira fotografu Džordžu Borisu. Načinili su ga prolaznici koji su prisustvovali fotografisanju.

Džordž je posle ispričao da se videlo da glumicu "nešto muči". Raspoloženje joj je variralo od histeričnog smejanja do bezrazložnih suza. Bila je rasejana i nije obraćala pažnju na ono što su joj govorili.

Merilin Monro pronađena je mrtva 5. avgusta 1962. u svom stanu u ranim jutarnjim časovima od strane njenog psihijatra, Ralfa Grinsona. Njena kućna pomoćnica Eunis Marej osetila je da nešto nije u redu. Videla je svetlo ispod vrata, ali nije mogla da uđe u sobu.

Vest o smrti postala je naslovna strana svih tadašnjih novina. Stopa samoubistava u Los Anđelesu se duplirala nakon glumičine smrti, a novine su svakodnevno primale na desetine poziva i pisama sa zahtevima čitalaca da saznaju šta se desilo poznatoj glumici i pevačici, piše portal The vintage news.

 – Smrt Merilin Monro strašna je lekcija svima onima koji žele da uđu u privatnost zvezda i čeprkaju po njihovim životima – istakao je tih dana francuski umetnik Žan Kokto.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR