Glas Javnosti

LEPI, MLADI I TALENTOVANI! Objavljen REDAK SNIMAK sa ČASOVA GLUME velikih filmskih ZVEZDA, svi pažljivo SLUŠAJU PROFESORA Jevtovića! (VIDEO) 

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Na internetu se pojavio redak snimak jedne od fantastičnih glumačkih generacija Fakulteta dramskih umetnosti iz vremena kada su bili puki početnici - studenti glume.

Te 1990. godine  kod poznatog profesora Vladimira Jevtovića na FDU brucoši postaju Nebojša Glogovac, Nataša Ninković, Sergej Trifunović i Vojin Ćetković, sve ostalo polako, ali sigurno postaje istorija glumišta ovih naših prostora.

Najbliži o velikom glumcu: Kako je živeo, voleo i plakao NEBOJŠA GLOGOVAC? Umeo je da živi, a i da umre (FOTO+VIDEO)

Na videu sa jedne od proba tokom časa Vladimira Jevtovića pojavljuju se još golobradi Glogi, Ćetko i Sergej Trifunović i koleginica Nataša Ninković sa njima.

Svi oni i još neke njihove kolege iz klase postali su veliki glumci, a za njih se kaže da su ono što danas sanjaju mnogi mladi glumci.  

Ova Jevtovićeva generacija glumaca smatra se jednom od najuspešnijih.

Pokojni Nebojša Glogovac preminuo je posle kratke i teške bolesti, u Institutu za onkologiju  9. februara 2018. godine. On i još još jedan student Vlade Jevtovića – Milorad Mandić Mahda počivaju zajedno u Alejiu zaslužnih građna.

Od pre dve godine,  u njegovu čast, na letnjoj sceni Kulturnog centra Trebinje, u kome je rođen, održava se manifestacija „Dani Nebojše Glogovca”.

ĆETKOVIĆA danas gledamo KAO BOGATOG VINARA TOMOVIĆA a nekada je bio u braku sa ovom VODITELJKOM i glumio u spotu SESTARA KOVAČ! (VIDEO)

Vojina Ćetkovića ovih dana gledamo na javnom servisu u seriji “Tajna vinove loze” u kojoj igra jednu od glavnih uloga  uz suprugu Slobodu Mićalović.

Sergej Trifunović se pored glume okušao i u politici, popularni glumac , je sada funkcioner Pokreta slobodnih građana, a jedno vreme bio je ilider stranke.

NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Ovako je izgledao pre nego što je postao faca i zaposeo ekrane

Pored ovigh glumaca u istoj klasi Studirali su i Nela Mihajlović i Boris Pingović. I dok ste Nelu zavoleli kao Žicu u Labudu u polularnim TV serijama, za Pingovićev kabere, u kome nastupa sa Nebojšom Dugalićem, uvek se traži karta više.

Svi su ostvarili vrhunske karijere, a kako su izgledali pre nego što su postali glumci vidite na 13. minutu ovog snimka.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR