Glas Javnosti

Lena Kovačević u bolnici, od malaksalosti do upale pluća (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pevačica Lena Kovačević obelodanila je na Instagramu da se trenutno nalazi u bolnici zbog upale pluća.

Ona je na ovoj društvenoj mreži objavila fotografiju iz ustanove u kojoj se nalazi i odmah objasnila kako se oseća i zbog čega je zadržana u bolnici.

Dragi prijatelji, volela bih da sam u studiju… Ali u dobrim sam rukama u bolnici. Šaljem svima veliki zagrljaj, sa dva metra razmaka, i molim vas da se najstrože čuvate! Jedini simptom koji sam imala bila je iznenadna malaksalost – koja je trajala ne duže od dva dana i odmah sam snimala pluća zbog tog iznenadnog plitkog daha koji sam i zbog prirode posla ozbiljno osetila i shvatila… I primljena u bolnicu sa upalom. Toliko su kompletno trajali moji simptomi -napisala je Lena na Instagramu.

Nisam bila u kontaktu sa zaraženima, ne naravno da znam. Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam, ali, po svemu sudeći, glavna stvar u gradu nije me zaobišla. U bolnici ne srećem ljude, srećem superheroje. Puno vas sve ljubi vaša Lena! Budimo odgovorni - dodala je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Dragi prijatelji, volela bih da sam u studiju....ali u dobrim sam rukama u bolnici. Šaljem svima veliki zagrljaj (sa 2 m razmaka) i molim vas da se najstrožije Čuvate ? Jedini simptom koji sam imala bila je iznenadna malaksalost - koja je trajala NE duže od 2 dana (?) i odmah sam snimala pluća zbog tog iznenadnog plitkog daha koji sam i zbog prirode posla ozbiljno osetila i shvatila ?‍♀️..i primljena u bolnicu sa upalom. Toliko su kompletno trajali moji simptomi. Nisam bila u kontaktu sa zaraženima, ne naravno da znam.Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam ali po svemu sudeći glavna stvar u gradu nije me zaobišla. U bolnici ne srećem ljude, srećem SUPERHEROJE ? Što se mene tice licno #stayhome moze da se vrati kao glavni # Puno vas sve ?? vasa Lena!! #stayhome #budimoodgovorni

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR