Glas Javnosti

LEGENDARNA SAMANTA odbila ulogu u nastavku SEKS I GRADA, a razlog nije KERI već SEKS SA NJIM!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Legendarna britanska glumica Kim Katral koja je tumačila lik Samante, neće se pojaviti u novom nastavku serije, ali uzrok tome nije, kako se ranije nagađalo, svađa sa drugom glavnom glumicom Sarom Džesikom Parker.

Kako navode strani mediji, Kim je ponuđeno da se vrati u seriju uprkos svemu.

- S obzirom na to da će uskoro biti najavljena druga sezona, vrata su otvorena i za Kim Katral ako se želi da se vrati kao Samanta Džouns - rekao je dobro obavešteni izvor.

Nakon odbijanja Kim Katral da bude deo novih epizoda, kako se spekuliše zbog spornih scena koje bi trebalo da tumači, dodatne epizode bi mogle da primame Samantu da se ipak vrati timu.

- Očigledno je u produkciji postojala bojazan da fanovi više neće sa istim žarom gledati seriju jer će im Samanta nedostajati. Očigledno je da je mnogi vole i cene i da bi voleli da je gledaju u novim epizodama. Da nam se sada jave njeni predstavnici i kažu da je na raspolaganju, produkcija bi joj odmah rezervisala prvi let za Njujork - rekao je izvor iz produkcije.

Inače, iako se na početku tračarilo da je glumica odbila da se vrati u seriji jer se posvađala sa Sarom Džesikom Parker, njih dve su to demantovale. Navodno je razlog to što Kim nije bila zadovoljna scenarijom i ulogom koja joj je dodeljena. Kako pišu strani mediji, scenaristi od nje zahtevaju da ima emotivne scene sa sinom Mirande Hobs koju tumači Sintija Nikson.

Bredi (14) bi po scenariju trebalo da bude uhvaćen tokom masturbacije, a da zatim šalje eksplicitne fotografije Samanti, što čuvena Samanta nije prihvatila.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR