Glas Javnosti

LAVOR I PRANJE RUKU HIT! Konstraktina pesma za Evroviziju preslušana 7.5 MILIONA PUTA: In corpore sano sludela Evropu (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nastup grupe "Konstrakta" iz prve polufinalne večeri dosad je na "Jutjubu" videlo više od sedam i po miliona ljudi, a na zvaničnoj stranici "Evrosonga" taj broj bliži se milionu.

Društvene mreže preplavljene su snimcima performansa iz finalne noći, na kojoj Konstrakta u belom odelu sedi na stolici i pere ruke u lavoru. Umetnica Ana Đurić Konstrakta, rekla je da se navikava na popularnost, te da još ne zna koja je tajna uspeha ove pesme, ali se nada da nastup u Torinu neće biti mnogo drugačiji od ovog u Beogradu.


- Što se tiče nastupa i koncepta na "Evroviziji", pošto on "radi" i mislim da je dobar i tačan, ne bismo ga mnogo menjali. Nego jednostavno da se on nekako "zategne", ostaju lavor, peškiri, sedenje, formacija, samo da vidimo da li tu ima još nešto da se prosto nadogradi. Pevaću na srpskom jeziku, videćemo na koji način bismo ostalima mogli da približimo tekst pesme - ističe Konstrakta.

Pesma talentovane Srpkinje je na listi između dve numere američke glumice i pevačice Zendeje, koja tumači glavnu ulogu u veoma popularnoj seriji "Euforija" i upravo ona je podelila celu listu od 10 najtraženijih pesama, uključujući i Konstraktinu.

Numera In corpore sano postala je pravi hit na "Jutjubu", pišu Novosti. Prva je na listi najslušanijih pesama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Hrvatskoj.

Konstrakta je na ovoj platformi druga po slušanosti na Malti, treća u Norveškoj i Sloveniji, peta u Austriji...


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR