Glas Javnosti

KREATORKA MIRJANA MARIĆ BILA JE ROĐENA SESTRA POZNATOG GLUMCA koji nas je nedavno NAPUSTIO, retko su se viđali, a ovako je govorio o NJOJ! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pokojna modna kreatorka Mirjana Marić Koja je juče preminula je u 84. godini, bila rođena sestra poznatog glumca Feđe Stojanovića.

Feđa Stojanović preminuo je u maju ove godine nakon duge i teške bolesti. Glumac nije često pominjao svoju sestru u intervjuima, a  srpska Koko Šanel je od njega bila starija 10 godina.

- Rođen sam 31. januara istorijske 1948. godine u Aleksincu, ali sam već sa pet-šest meseci prešao u Beograd. Naime, moja majka je bila učiteljica, a otac radio u takozvanoj Ozni, pa su tamo u trenutku mog rođenja službovali. Najmlađe sam od troje dece, najstarija sestra poznata modna kreatorka Mirjana Marić je deset godina starija od mene, srednji brat je inženjer i ja koji sam, eto glumac - ispričao je Feđa u jednom od intervjua.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ESC Serbia | Evrovizija.rs (@evrovizija)

Glumac je priznao da se udaljio od porodice, te da se retko viđaju.

- Ima puno umetnika u mojoj familiji. To su sve geni moje majke. Sećam se da je kao učiteljica vodila dramsku, ritmičku sekciju. Umela je da šije i bila je svestrano talentovana. Od kada nje nema, gotovo da se porodično ne sastajemo. Očigledno da porodica više nema tu snagu. Svako vodi neku svoju individualnu priču i sastajemo se samo na sahranama - ispričao je glumac.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR