Glas Javnosti

Kortni Koks progovorila o snimanju poslednje epizode "Prijatelja"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Šest mladića i devojaka koji su živeli na Menhetnu zauvek su zarobili srca fanova

Čuveni sitkom "Prijatelji"  se emitovao od 1994. do 2004. godine, a glumica Kortni Koks koja je igrala čuvenu Moniku,  sada je progovorila o poslednjim danima snimanja.

Glumica se na svom Instagram profilu podsetila tih dana.

Ne znam kako smo uspeli glumiti

- Prošlo je 20 godina od finala serije "Prijatelji". Ne znam kako smo uspeli glumiti kroz sve te suze. Zauvek sam zahvalna - napisala je glumica uz odlomak iz serije.
Zvezde glumačke ekipe čuvenog sitkoma tada su se pojavile na setu držeći se za ruke, emotivno su se naklonili ekipi i publici koja je aplaudirala. Uspešna serija s prikazivanjem je započela 1994. godine i prikazivala se kroz 10 sezona, a i danas je obožavaju mnogi fanovi širom sveta.

 

Bili smo više od kolega

Kultna serija vratila je dašak svoje popularnosti nakon smrti Metjua Perija, koji je u oktobru prošle godine preminuo u 54. godini.

- Svi smo potpuno shrvani gubitkom Metjua. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo porodica - rekli su glumci "Prijatelja" za People.

Šest mladića i devojaka koji su živeli na Menhetnu zauvek su zarobili srca fanova, koji su pratili njihovo odrastanje, svađe, mirenja, zaljubljivanja...


Umalo se raspali

Inače, "Prijatelji" su se umalo raspali 1997., ali je situaciju spasio glumac Met Leblank koji glumi Džoija u seriji. Liza Kudrou je htela otići nakon što je tri godine glumila Fibi u toj seriji.

- Glumila sam glupe devojke, naravno, ali to jednostavno nisam bila ja. Osećala sam se kao govno, prevarila sam ih. Na audiciji sam bila jedina koja se mogla nositi s celim procesom i mislim da sam zato dobila ulogu. Morala sam se jako truditi da budem Fibi. Jako sam se mučila, a onda mi je Leblank  rekao:

- Smiri se, ti si ona. Radiš taj lik već tri godine. Previše se trudiš. To je tvoj problem. Opusti se  - podsetila  se glumica jednom prilikom.Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR