Glas Javnosti

KONTROVEZAN ALI UVEK SEKSI! Čuveni glumac uz neobičnu fotografiju proslavio rođendan (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Američki glumac Džared Leto, poznat i kao glumac koji nikada ne stari, proslavio je 50. rođendan.

Leto je oduvek bio poznat i po svojim ljubavnim odnosima, kojih je imao mnogo, a do danas se smatra jednim od najatraktivnijih holivudskih neženja.

Iako ga Holivud smatra genijalnim, glumca bije glas i da je čudan pa zato i ne čudi rođendanska fotografija koju je podelio na svom Instagram profilu. 


Kolege za njega kažu da je  zanimljiv, provokativan i kontroverzan i da ima neobične metode za pripremu uloga.

Zbog uloge "Rekvijem za snove"  izgubio je 13 kilograma, a sprijateljio se sa pravim ovisnicima o drogama iz Bruklina kako bi se što bolje uživeo u ulogu.

Upoznao sam devojku i nekoliko dana kasnije prijateljica mi je rekla da je umrla u bolnici zbog predoziranja - prisetio se glumac u jednom intervjuu.

Glumca smo gledali u filmskom hitu House of Gucci gde je maestralno odigrao ulogu Paola Gučija Mauricijevog brata i jednog od četvoro dece Alda Gučija. Paolo Guči je umro nakon prodaje kompanije u bedi i siromaštvu Parizu.

Glumac koji nikada ne stari, kako je prozvan u javnosti, rođen je 26. decembra 1971. godine u Luizijani. Kada je bio dečak, najbolji mu je prijatelj bio stariji brat Šenon. Ipak, glumac nije imao lako djetinjstvo. Otac mu je ostavio majku Konstans i oženio se ponovo kada su dečaci bili mali, a kada je Leto imao samo osam godina, tata mu je počinio samoubistvo.

Drugi suprug njegove majke, Karl Leto, usvojio je braću i dao im svoje prezime. Radio je u vazduhoplovstvu, pa se porodica često selila. Međutim, i ovaj brak njegove majke se raspao.
Leto je prvi posao dobio kada je imao samo 12 godina. Tada je prao posuđe u malenom restoranu, a četiri godine kasnije zaposlio se kao vratar.

Za sva svoja postignuća, Džared zahvaljuje svojoj majci zbog koje se zaljubio u umetnost.

Prvi instrument koji je glumac naučio da svira bio je klavir. Od detinjstva je obožavao muziku pa ni ne čudi kako mu se ona pretvorila u veliku karijeru.

1992. godine s ruksakom i nekoliko stotina dolara preselio se iz Njujorka u Los Anđeles. Hteo je da postane reditelj. Mislio je kako mu je najbolji put do toga kroz glumu pa je počeo da vežba i prijavljuje se za glumačke uloge. Uskoro je dobio malu ulogu u sitkomu "Wilder Camp".

Mladi Leto šest godina kasnije već je bio uspešan glumac. Glumio je u filmu "Tanka crvena linija" uz Šona Pena (61) i Džordža Klunija (60). Premijera kultne drame "Rekvijem za snove" 2000. godine, konačno je smestila Džareda među velike zvezde Holivuda.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP