Glas Javnosti

KONAČNO! Posle TRI godine SPEKTAKULARAN koncert ŽELJKA JOKSIMOVIĆA pred 20.000 ljudi u Zagrebu (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

U neponovljivoj atmosferi pred prepunom Arenom, Joksimović je premijerno izveo i latino verziju pesme "Ponoć", iz filmskog hita "Toma".

Posle skoro tri godine pauze, Željko Joksimović održao je sinoć spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni pred više od 20 hiljada ljudi.

Koncert, za koji su karte bile rasprodate još pre tri nedelje, Joksimović je otvorio pesmom "Devojka", nakon koje su se ređali hitovi poput "Libero", "Milimetar", "Supermen", "Nisam te zbog lepote voleo", "Ljubavi" i drugi.

U neponovljivoj atmosferi pred prepunom Arenom, Joksimović je premijerno izveo i latino verziju pesme "Ponoć", iz filmskog hita "Toma", čiji je bio producent i kompozitor kompletne muzike.


- Ne postoji ništa kao živi nastup pred publikom, to je trenutno najjača emocija. Posle ovolike pauze i nakon ovakvog koncerta u jedno sam potpuno siguran – u ovom poslu bih možda mogao bez svega - ali bez publike nikako.
To je jedini pokretač i jedina suština ovog divnog posla - izjavio je Joksimović po završetku koncerta.

View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)


Puna dva i po sata publika je zajedno sa Željkom pevala hitove zbog kojih je jedan od najomiljenijih izvođača i kompozitora u regionu.
Pred velikim brojem hrvatskih medija, Željko je pomalo misteriozno najavio da je u pripremi novi album, koji njegova verna publika već dugo isčekuje.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR