Glas Javnosti

‘KO PLJUNUTI’: Džim Keri i Alek Boldvin kao Tramp i Bajden u skeču o predsedničkoj debati (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumci Džim Keri i Alek Boldvin  napravili su parodiju na predsedničku debatu Trampa i Bajdena u skeču u NBC-jevom šou programu "Uživo subotom uveče" ("Saturday Night Live"), koji je posle višemesečne pauze zbog pandemije koronavirusa, ušao u 46. sezonu.

Alek Boldvin se pojavio u ulozi Trampa pre nego što mu je ustanovljeno da boluje od kovida 19, a Džim Keri je debitovao u ulozi Bajdena.

Boldvinov Tramp je u skeču vodio raspravu na isti način kao što je i pravi Tramp u utorak na sve načine pokušavao da omete svog protivkandidata prekidajući ga i vređajući. Za to vreme, Kerijev Bajden je pokušavao da kontroliše svoj bes disanjem u papirnu kesu glasno pričajući sam sa sobom.

- Gledaj, čoveče, ja sam pristojan momak, ali ako nastaviš sa svojim glupostima, otkinuću ti lice kao izbezumljena šimpanza, vikao je Keri, a onda nastavio da razgovara sam sa sobom: 

- Zemlja računa na tebe Džo. Samo stoj ovde i izgledaj kao da si razuman, lamentirao je glumac.

U jednom trenutku Kerijev Bajden izvukao daljinski upravljač i zauzstavio Trampa.

 - Uživajmo u bestramposti (Trumplessness), kaže poznati komičar.

 Emisiju je vodio Kris Rok koji je na scenu izašao sa maskom na licu, a zatim ju je skinuo da bi izveo svoj monolog pred publikom koju je činilo dvadesetak prisutnih i svi su nosili maske.

 

(Glas javnosti/RTS)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR