Glas Javnosti

KO JE BIO MILOŠ STOJISAVLJEVIĆ CAJGER : Svirao u bendu "Generacija 5", radio kao direktor kompanije "Knjaz Miloš" i predvodio porodični biznis

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Basista Miloš Stoisavljević Cajger, koji je svirao u "Zani", "Generaciji 5" i "Viktoriji", preminuo je večeras posle teške bolesti u 64. godini.

Cajger je je bio muzički aktivan još od sedamdesetih godina prošlog veka, a poslednjih godina života muziku je skrajnuo, pa je bio fokusiran na biznis kao direktor kompanije "Knjaz Miloš".

Naime, Miloš Stojisavljević, bio je generalni direktor kompanije "Knjaz Miloš", ima preko 17 godina radnog iskustva na izvršnim pozicijama u poslovanju sa robom široke potrošnje, kao i u radu u multinacionalnim kompanijama.

Predvodio je transformaciju porodičnog biznisa u korporativno strukturiranu kompaniju. Osnivač je i viši savetnik kompanije "G2M Efficiency", gde je fokusiran na optimizaciju prodaje i distribucije, kao i na unapređenje sveukupnog korporativnog upravljanja za kompanije "Nectar" (Srbija) i "Fructal" (Slovenija i Makedonija).

Stojisavljević je prethodno radio kao direktor prodaje za Zapadni Balkan u kompaniji "PepsiCo International" i direktor prodaje u kompaniji "Marbo Product".

Političar Čeda Jovanović oprostio se od Cajgera

- Dobri Cajger, hvala što si me razumeo. Kažu da Idoli ne umiru i ja verujem da je samo tako, pozdravi Vladu, sada je nebo vaš stejdž, sada svirajte zvezdama - napisao je Jovanović u opisu objave na Instagramu.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR