Glas Javnosti
posta

KO JE BIO IGOR GARNIER: Velika ljubav ćerke Željka Samardžića! U spotu pokazali svoju ljubav, a onda ih je sudbina razdvojila! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Di-džej Igor Garnier koji je sinić preminuo, bio je velika ljubav Minje Samaradžić, ćerke Željka Samardžića. Minja i Zeljko su se o smrti mladog di-džeja oglasili na svojim Instagramam storijima.

Minja Samaradžić, ćerka Željka Samaradžića, oglasila se na svom instagram profilu povodom prerane smrti njenog bivšeg dečka, Igora Garniera.

"Živeli smo 6 godina zajedno. S ljubavlju stvarili muziku koju su mnogi voleli..."

Foto: Instagram story

Minja je u pomenutom postu otkrila da sa Igorom nije u kontaktu od kada je odlučio da svoj život nastavi u Americi, što je bilo pred osmu godišnjicu njihove veze. 

Da su njih dvoje istinski uživali u pravljenju muzike pokazuju brojne pesme koje su potpisali i plasirali publici.

Koliko su srećni bili i kako je njihova ljubav izgledala, mogli smo da vidimo i u spotu za Minjinu pesmu "Budući moj" koju je ovaj dvojac napravio pre 6 godina.

Na Igorovom YouTube kanalu i danas stoje sve pesme koje su njih dvoje pustili u etar. 

Minja je osim storija u kojem izjavljuje porodici saučešće podelila još jedan, na kojoj sedi pored Igora, a u pozadini je podelila njihovu pesmu "Biću tu". 

Foto: Instagram story

S obzirom na to da se i Zeljko Samardžić oglasio putem svom Instagram naloga, gde je objavio zajedničku fotografiju sa nesuđenim zetom, jasno nam je da ga je porodica Samardžić volela i cenila. Fotografija koju je Zeljko podelio nastala je tokom snimanja njegovog spota za pesmu Iskuliraj, a za koju je Igor uradio aranžman. 

Podsetimo, Igor je preminuo tokom sinoćnjeg treninga u Vašingtonu. On se, prema rečima njegovom prijatelja samo "sručio", zbog čega se veruje da je uzor smrti srčani udar. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR