Glas Javnosti

KIRA NAJTLI OTVORENO O NASILJU: Ne poznajem žene koje nisu bile ZLOSTAVLJANE!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Britanska glumica Kira Najtli, najpoznatija po ulogama u serijalu Pirati sa Kariba, ali i drugim ostvarenjima, osvrnula se na sve brojnije navode o seksualnom zlostavljanju u svetu filma, izjavivši da ne poznaje ženu koja bar jednom u životu nije bila žrtva, šokiravši tako svoje obožavatelje koji su imali različite komentare na ovu njenu izjavu.

Holivudska glumica Kira Najtli, tvrdi da u savremenom društvu ne postoji čovek koji nije na jedan ili drugi način zlostavljan ili maltretiran, ali i da je trenutno stanje u međuljudskim odnosima veoma depresivno.

U razgovoru za britanske medije, na pitanje novinara da li je ona imala neprijatnih iskustava u toku svoje karijere, glumica je dala opsežan odgovor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Keira Knightley ⌵ (@keiraknightleyofficialpage)

- Da, mislim, svi smo imali ta iskustva. I muškarci i žene. Svakog koga sam upoznala je na ovaj ili onaj način bio primoran da trpi nasrtanje u klubovima, komentare za koje nije bio raspoložen, pa do težih slučajeva - pretnji da će neko da ti preseče grkljan, ubije, udari... Svako od nas je bio žrtva neprijatnosti i nekog oblika zlostavljanja -  rekla je glumica Kira Najtli.

Kira je u intervjuu navela da više ne želi da razmišlja da li će joj se nešto desiti već da radi sve što može da izbegne nelagodne situacije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Keira Knightley ⌵ (@keiraknightleyofficialpage)

Glumica je poslednjih godina i pre slučaja o serijskom zlostavljanju Harvija Vajnstina, govorila o problemima kroz koje su prolazili njene kolege i ona na snimanju filma.

 - Snimala sam film o majičinstvu i prihvatanju svog tela i rekla sam - izvinite, ali ovu temu treba da radi žena reditelj, a ne muškarac. Posle toga sam imala mnogo problema sa muškarcima rediteljima - dodaje Kira.

Glumica ima devoje dece, Edija i Dilajalu, koje je dobila u braku sa muzičarem Džejmsom Rajtonom.

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR