Glas Javnosti

KIM KARDAŠIJAN POSTAJE KONSULTANT ZA HRANU : Kompanija koja pravi zamenu za meso je "zaposlila"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

"Beyond Meat" je potpisao uticajnu Kim, koja broji više od 300 miliona pratilaca na Instagramu, kao svog "glavnog konsultanta za ukus". Tržište alternativa za meso raste godinama unazad, a sada dobija i novog, moćnog "saveznika", u nastojanju da postane dominantno

Kompanija koja se bavi proizvodnjom tzv. zamena za meso, kao što su biljne pljeskavice, uspela je da privuče pažnju jedne od najpopularnijih ličnosti današnjice - Kim Kardašijan.

Kako piše Blumberg, "Beyond Meat" je potpisao uticajnu Kim, koja broji više od 300 miliona pratilaca na Instagramu, kao svog "glavnog konsultanta za ukus"


Tržište alternativa za meso raste godinama unazad, a sada dobija i novog, moćnog "saveznika", u nastojanju da postane dominantno. Nije izvesno koliko će biti uspešan u toj nameri, jer ljubitelji mesa nisu skloni eksperimentisanju tog tipa, ali će im Kim Kardašijan nesumnjivo doneti popularnost.

Još neočekivanije akcije ovog proizvođača alternativnog mesa skočile su 7%, nakon vesti o saradnji.

Kardašijan, koja inače često objavljuje fotografije svog dobro opremljenog frižidera na društvenim mrežama, rekla je da će svoje omiljene "Beyond Meat" proizvode podeliti, što je i učinila upravo na ovoj mreži.


U objavi na Instagramu rekla je da je inspirisana misijom kompanije, a u izjavi za "Beyond Meat", kazala je da njeni, tj. odabrani proizvodi koriste "i ljudima i planeti". Kim će biti i zvezda nove reklamne kampanje ove kompanije.
U poslednjih 12 meseci, pale za oko 80% i trenutno su ispod cene date u inicijalnoj javnoj ponudi kompanije 2019.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR