Glas Javnosti

Kejt Midlton viđena u javnosti

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ova vest iznenadila je celu Veliku Britaniju, ali i svetsku javnost s obzirom na to da niko nije očekivao povratak princeze od Velsa tako rano

Kejt Midlton se, kao što je juče najavila, pojavila na Kraljevoj rođendanskoj paradi, poznatoj i kao Trooping the Colour, sa svojom porodicom u Londonu.

Ona je primećena u kočiji sa svojim suprugom, princem Vilijamom i decom, kako defiluje ulicama Londona i pozdravlja narod koji je došao da prisustvuje ovoj velikoj ceremoniji.

Ova vest iznenadila je celu Veliku Britaniju, ali i svetsku javnost s obzirom na to da niko nije očekivao povratak princeze od Velsa tako rano.


Foto: Jutjub

Međutim, ovaj događaj izuzetno bitan za celu kraljevsku porodicu. U pitanju je rođendanska parada za monarha, a portparol palate je rekao da je kralj Čarls III "oduševljen što je princeza u mogućnosti da prisustvuje sutrašnjim događajima".

Princeza je takođe izrazila zahvalnost na porukama podrške javnosti tokom njene bolesti, rekavši da je "ostala bez reči velikom količinom ohrabrenja".


Ovaj princezin povratak, naravno, ne treba da se shvati kao vraćanje javnim obavezama.

Princeza od Velsa je u juče u svom obraćanju rekla da još nije "izašla iz šume" i da ima "još nekoliko meseci" lečenja, dok je davala nove informacije o svom zdravstvenom stanju.

Podsetimo, Kejt je podelila svoju dijagnozu raka sa javnošću 22. marta. U to vreme, u unapred snimljenoj video poruci, rekla je da je planirana operacija abdomena u januaru bila uspešna i da se isprva mislilo da njeno stanje nije kancerogeno, ali su testovi pokazali prisustvo raka.

Tada je počela sa lečenjem, uključujući hemoterapiju koja je počela u februaru, i oporavljala se privatno.

Princ od Velsa je prisustvovao angažmanima solo od aprila i dao je nekoliko ažuriranja o Kejt dok se sastajao sa javnošću.
U maju je rekao da Kejt "dobro napreduje", a ranije ovog meseca rekao je jednom veteranu Dana D da bi ona "volela" da prisustvuje obeležavanju 80. godišnjice u Francuskoj.Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR