Glas Javnosti

KĆERKA MIŠE ALEKSIĆA OPROSTILA SE OD OCA REČIMA KOJE SLAMAJU SRCE: Tata čuvaj me, jednoga dana bićemo opet zajedno!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ćerka legendarnog muuzičara i bas gitariste Riblje Čorbe Miše Aleksića, Mina, emotivno se oprostila od svog slavnog oca. Mina je poslednbji pozdrav ocu Miši uputila preko druđtvenih mreža.

-Još uvek čekam da se probudim iz ovog strašnog košmara i potrčim ti u zagrljaj tvoje neizmerne ljubavi. Danas je sa tobom umro veliki deo mene, scena rokenrola i život je siromašniji za jedno beskrajno dobro,pozitivno i pošteno biće. Više ništa neće biti isto, ni miris vazduha, ni zvuk gitare, ni porodično putovanje, ni ukus naše omiljene klope, ni sreća u sitnicama koje priređujemo jedno drugome, ni strah od gluposti i zezanje naših internih fora, počela je ona i dodala:

-Beskrajno mi nedostaješ ali tvoja energija će zauvek živeti u meni, mami, u mojoj deci, ostavio si trag iza sebe koji će biti večan kao i moja ljubav prema tebi Hvala ti tata što si naučio da budem ovo što jesam i što ćemo se zbog tebe boriti mama i ja hrabro ovako kao i ti. Hvala svima koji su bili i biće uz nas. Volim te van granica života Ćaki, nebo je bogatije za muzičku scenu sada, srećan put na novom putovanju koje te čeka, ne zaboravi svoju gitaru. Vidimo se gore, čuvaj me do tada!, napisala je Mina uz emotikone srca i gitare, pored zajedničke fotografije sa ocem.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR