Glas Javnosti

KAKVA FACA: Kijanu Rivs je HEROJ običnih ljudi! Vozi se metroom, ustaje starijima i sam nosi svoje stvari iz radnje (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Holivudski glumac Kijanu Rivs (56) na glasu je kao jedan od velikih humanitaraca. Većinu svoje zarade od najuspešnijih filmova donirao je bolnicama i borbi protiv opake leukemije.

Otkako mu je od zloćudne bolesti obolela sestra Kim, Rivs je postao još osvešćeniji po pitanju ove bolesti, a od miliona koje preusmerava na drugu adresu nikad nije pravio medijsku pompu niti se hvalio da je široke ruke. Internet pamti i njegove vožnje u metrou, kao da se ne radi o glavnom liku filmskih franšiza koje su zaradile stotine miliona dolara.

Omiljen kod običnih ljudi, Kianu se nije nikad ni uklapao u stereotipe Holivuda, pa tako poslednjih dana uživa u Berlinu sa verenicom, likovnom umetnicom Aleksandrom Grant, a fanovi su u šali komentarisali da je Rivs jedina holivudska zvezda koja sama nosi sve svoje kese iz kupovine. Pre nekoliko dana, baš u Berlinu, paparaci su uslikali Rivsa kako nosi kese iz prodavnice. Nekoliko dana ranije takođe su ga uslikali i tada su fanovi saznali da je glumac odlučio da skrati svoju dugu, crnu kosu.

Rivs nije imao ozbiljnu vezu već decenijama, ili javnost barem to nije znala, ali prošle godine se sve promenilo.

Rivs se tada prvi put pojavio s novom devojkom u Muzeju moderne umetnosti u Los Anđelesu, a nagađa se da su se nedavno i verili. Glumac se trudi da svoj privatni život drži što je moguće dalje od očiju javnosti, ali obožavatelje je ponovno uspeo da osvoji jednostavnošću.

(Glas Javnosti/ 24sata. hr)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR