Glas Javnosti

Kako se srpski reper ZAMERIO LUKI BOJOVIĆU pa morao brže bolje da mu se JAVNO IZVINJAVA (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Srpski reper Surreal dospeo je u žižu javnosti pre godinu dana kada se pomalo nespretno zamerio Luki Bojoviću jednom od najmoćnijih likova srpskog podzemlja.

Reper koji je do tada bio poznat manje više samo među ljubiteljima rep muzike, došao je u žižu pažnje i brojnih medija i postao hit na društevnim mrežama kada se pojavio kratak video u kome se izvinjava Luki Bojoviću, vođi jednog od najmoćnijih kriminalnih klanova u regionu.

Filip Arsenijević kako je pravo ime ovog repera počeo je da se  probio u svetu moderne muzike, a neko od njegovih fanova objavio je pesmu sa spornom konotacijom  u kojoj se pominje Bojović.

Naime, reper i sam navodi kako ta pesma nije bila za javnost već samo njegovo delo, a kroz tekst je preneseno pogrešno značenje koje se,navodno, tiče Luke Bojovića.

Da li je bilo pritisaka na Arsenijevića ili je reper brže bolje želeo da preduhitri bilo kakvu eventualnu reakciju i odmazdu, tek snimio je video u kome objašnjava kako je došlo do svega toga.

 - Želim da se izvinim porodici Bojović, najviše Luki Bojoviću što sam ga spomenuo u mojoj pesmi "Po ceo dan". Ovim putem želim da kažem da tu pesmu nisam ni objavio iz tog razloga, procurela je od strane mojih fanova - počeo je reper.

Celo izvinjenje upućeno Luki Bojoviću možete pogledati na Jutjub snimku.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR